Terug

FrisFacilitair

Wij geloven in de meerwaarde van een schone werk- en leefomgeving en in de kracht van goede facilitaire ondersteuning wat bijdraagt aan het succes van mensen en organisaties.

Al meer 25 jaar staan wij garant voor het goed onderhouden van de woon- en werkomgeving waaronder scholen, kantoorpanden, winkels, klinieken, horeca en gemeentelijke panden. Wij zijn een dienstverlenende organisatie waar zowel mensen met een indicatie Sociale Werkvoorziening, reguliere medewerker en medewerkers behorende tot de Participatiewet werkzaam zijn.

Bijzonder goede mensen
Met een sterke betrokkenheid en een verbindende werkwijze creëren wij kansen voor talenten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij begeleiden mensen met of zonder indicatie naar passend werk. Dit doen wij door mensen professioneel op te leiden en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Hiermee willen wij een actieve sociale bijdrage leveren aan een duurzame toekomst.

Ons uitgangspunt is en blijft om mensen, met of zonder indicatie, succesvol naar passend werk te begeleiden. Wij kijken naar mogelijkheden en waar iemand goed tot zijn/haar recht komt. Het is maatwerk maar we vinden voor iedereen een werkplek. We zijn een bijzonder bedrijf met bijzonder goede mensen.