DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi

DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi 2024 groot succes

De derde editie van het DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi bij VV Wieldrecht was een groot succes, ondanks de uitdagende weersomstandigheden. Met maar liefst 12 enthousiaste teams die deelnamen, werd het toernooi wederom een sportief hoogtepunt voor alle betrokkenen.

Hoewel het weer niet meezat en de regen soms met bakken uit de hemel viel, lieten de deelnemers zich niet uit het veld slaan. Het was indrukwekkend om te zien hoe alle teams, echte bikkels, vol overgave het veld opgingen en het beste van zichzelf lieten zien.

De dag stond bol van spannende wedstrijden, sportiviteit en teamspirit. Het enthousiasme en de vastberadenheid van alle deelnemers zorgden ervoor dat het toernooi, ondanks de regen, een warme en memorabele dag werd. Uiteindelijk heeft het team van Voetbaljournaal de finale gewonnen van ZPRESS Media Groep. Een gedeelde derde plek was voor DEME Infra en Ten Raede Groep.

Na afloop van het toernooi heeft Chez Heeren Jansen een heerlijk BBQ buffet neergezet, DJ Caveman en zanger Danny Ebbers zorgde voor de muzikale gezelligheid!

We kijken nu al uit naar de volgende editie en hopen op net zoveel inzet en enthousiasme als dit jaar. Bedankt aan alle teams, sponsoren en vrijwilligers voor hun inzet en betrokkenheid!

DKIB staat voor verbinden. Dat doen we met de BusinessClub, netwerkborrels, het DKIB Magazine, de DKIB Open Golfdag én met het DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi.

Onderstaand de foto’s van het DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi 2024, fotografie door DK Photography.