DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi

Eerste DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi groot succes

Afgelopen vrijdag, 10 juni, vond het eerste DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi plaats bij Voetbalvereniging Wieldrecht. En wat een succes was deze eerste editie! Het weer zat mee, de teams hadden er zin in en er kwam veel publiek kijken. Ruim 130 mensen waren aanwezig en hebben de 10 teams zien strijden in 7 tegen 7 toernoois. Alle teams hebben alles gegeven maar uiteindelijk ging het team van Schoonmaakbedrijf Groeneweg er met de winst vandoor. Het team van ZPRESS Media Group werd tweede en het team van Gebr. Kloens BV ging naar huis met de derde plaats.
 
Na de wedstrijden en de prijsuitreiking was het tijd voor een heerlijk BBQ-buffet van Marcel Vastenhoud. De DJ was heel de dag aanwezig voor gezellige muziek en na de BBQ kwam zanger Gerrit van Kooten ook nog een uurtje zingen.
 
Het was een top dag met een positieve sfeer! Dank aan de hoofdsponsoren FrisFacilitair en Taxi Stam. De sponsoren PSB Bedrijfswageninrichting en DSV Air & Sea. En natuurlijk de overige teams van DEME Group, Constructif, Aannemersbedrijf Pullen bv., Schoonmaakbedrijf Groeneweg, ZPRESS, Gebr. Kloens en de gemeente Dordrecht.
Namens alle teams hebben we een bijdrage gedaan aan de Stichting Voor Sara.
 
Graag tot volgend jaar!

Deelnemen in 2023?

Lijkt het jullie nou ook leuk om met een eigen team mee te spelen in 2023? Hou deze pagina dan in de gaten, binnenkort wordt de datum bekend gemaakt. Wil je alvast meer informatie of je plek reserveren neem dan alvast contact op met Joyce Lipman, 06-22290213, joyce@bylipman.nl of Fred van Vloten, 06-20405996, f.vanvloten@zpress.nl

Foto’s DKIB Voetbaltoernooi 10 juni 2022

Fotografie door DK Photography.