DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi

DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi is vol

15 teams zullen het tegen elkaar opnemen op 16 juni 2023!

DKIB staat voor verbinden. Dat doen we met de BusinessClub, netwerkborrels, het DKIB Magazine, de DKIB Open Golfdag én met het DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi.

Op 16 juni organiseren we het tweede DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi bij V.V. Wieldrecht in Dordrecht. Als team kun je meespelen met een team van 7 personen en speel je tegen andere lokale ondernemers in een 7 tegen 7 toernooi. Na de poulefase worden de halve finale en de finale gespeeld. Uiteraard zijn er leuke prijzen te winnen!

Als alle wedstrijden gespeeld zijn gaat de BBQ aan en zullen we met muziek, hapjes en drankjes het voetbaltoernooi afsluiten.

Programma 16 juni

Vanaf 12.30 uur is iedereen welkom bij V.V. Wieldrecht, om 13.30 uur is de speluitleg en poule indeling. De eerste wedstrijden worden om 14.00 uur gespeeld.
Het is mogelijk om voor de lunch een broodje te bestellen bij de keuken van V.V. Wieldrecht (eigen kosten en betaling met pin).

Munten

Het is mogelijk om vooraf extra munten te bestellen via joyce@bylipman.nl. Op de dag zelf kunnen ook munten bijgekocht worden via V.V. Wieldrecht voor €2,- per munt (Let op, alleen pinnen mogelijk).
Vooraf munten bestellen gaan per 50 stuks a € 100,-
Een extra BBQ-bon kost € 30,- per persoon.
Alle wedstrijden worden op kunstgras gespeeld. Iedereen heeft een eigen kleedkamer (sommige moeten een kleedkamer delen), ook is er een aparte kleedkamer voor dames.

Tournify (app)

Het schema, deelnemers en indeling van het DKIB Bedrijvenvoetbaltoernooi is te zien via Tournify. Hier zullen ook alle standen in worden bijgehouden.

Wil je meer informatie of andere sponsormogelijkheden bespreken, neem dan contact op met Joyce Lipman, 06-22290213, joyce@bylipman.nl of Fred van Vloten, 06-20405996, f.vanvloten@zpress.nl

Foto’s DKIB Voetbaltoernooi 10 juni 2022

Fotografie door DK Photography.