Magazine

Ondernemen is een feest!

19 april lancering DKIB Magazine in de Kunstkerk Dordrecht

In april verschijnt alweer de tiende editie van het DKIB Magazine, tijd dus voor een feestelijke editie en borrel! Op 19 april zal het magazine officieel gelanceerd worden in de Kunstkerk Dordrecht, daarna zal het magazine verspreid worden in de regio. (Let op: de lanceringsborrel is alleen voor adverteerders en DKIB leden).

Interesse om te adverteren?

Heb jij ook iets te vieren of wil je iets bijzonders delen? Vertel het ons in de nieuwe editie van DKIB. Uiteraard lees je o.a. ook mooie verhalen van lokale- en regionale ondernemers, nieuws en ontwikkelingen uit de regio, columns en geven we aandacht aan bekende evenementen of personen.

Vergroot je naamsbekendheid en vertel ook je verhaal. Het DKIB magazine wordt door veel ondernemers in de regio gelezen en verspreid bij regionale horeca en restaurants.

Een exemplaar ontvangen van DKIB 2022?

Het DKIB Magazine wordt in de regio Drechtsteden verspreid, wilt u ook een magazine ontvangen? Stuur een email naar info@dkib.nl en deze wordt gratis toegestuurd.

Het DKIB Magazine is een initiatief van by Lipman en wordt in samenwerking met ZPRESS Media Group uitgebracht. De opmaak is in handen van Twin Creations.

Download advertentietarieven