Terug

neska Container Line B.V.

neska Container Line B.V. organiseert het containervervoer tussen de grote zeehavens en het achterland.
Dankzij een groot transportvolume optimaliseert neska Container Line de vervoersstromen in hoge mate, terwijl tegelijk de flexibiliteit gehandhaafd blijft in onze dienstverlening. Vanuit het kantoor in Dordrecht overziet neska Container Line de variabelen van elk transport, zoals aankomst in de zeehaven en bedrijfsprocessen bij de klanten.

In het neska Barge Management Systeem worden deze gegevens gekoppeld aan realtime data van modaliteiten en terminals. Dit geeft neska Container Line de mogelijkheid voor elke opdracht de meest effectieve manier van transport te kiezen. Hiervoor worden alle beschikbare, eigen, modaliteiten benut. Het team van neska Container Line bestaat uit mensen met ervaring in de benodigde vakgebieden. Uiteraard beschikken ze over logistieke kennis, maar ze kennen ook de dagelijkse praktijk bij de klanten.

Ze adviseren over de mogelijkheden, volgen de transporten en houden de klanten geïnformeerd betreffende het verloop van het transport.
Duurzaamheid en effectiviteit gaan hand in hand. Door de vakkennis minimaliseert neska Container Line de CO2 uitstoot. Er worden moderne vervoersmiddelen ingezet en gebruik gemaakt van innovaties om de Carbon Footprint verder terug te brengen. Door het optimaal benutten van onze mogelijkheden binnen neska wordt onnodig vervoer van lege containers voorkomen.
Met zes terminals langs de Rijn en verbindingen naar satelliet terminals vormt neska een intermodaal netwerk in het benedenrijn-gebied.
Het bedrijf is onderdeel van Häfen und Güterverkehr Köln A.G. te Keulen.