Terug

WEB Advocaten

WEB advocaten, verleent juridische diensten aan ondernemingen,non-profit instellingen (zorg- en onderwijs) en particulieren.

Door hun jarenlange praktische ervaring in de zakelijke dienstverlening, het arbeidsrecht, personen en familierecht, pensioenrecht en fiscaal recht, kunt u bij WEB advocaten terecht voor een breed scala aan juridische vraagstukken en oplossingen. Dat betekent dat het kantoor zowel zakelijke als particuliere relaties voorziet van juridische bijstand en advies. De vakgebieden van de advocaten sluiten goed op elkaar aan waardoor vaak wordt samengewerkt.

Die samenwerking maakt het mogelijk om in vrijwel alle gevallen een antwoord te bieden op uw juridische vragen. Ook als zakelijke en privékwesties door elkaar heen lopen, zoals bij echtscheiding van een ondernemer. De kwaliteit van het werk en de efficiënte manier van werken garandeert een maximaal resultaat tegen minimale kosten. Dat maakt WEB advocaten de ideale partner voor juridische assistentie, zowel binnen als buiten de muren van de rechtbank.

WEB advocaten is gevestigd in Dordrecht en werkt voor relaties door heel Nederland. Maakt u gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Wij beantwoorden dan graag al uw vragen.