Terug

Binnenkort onroerend goed Dordtse Kil gebied op deze website

Deze website is een druk bezochte website door ondernemers uit Dordrecht en omgeving. De website is opgericht naar aanleiding van het netwerkevenement Dordtse Kil in Business en is inmiddels uitgegroeid tot dé informatie site van de Dordtse Kil met nieuws over het gebied, een bedrijvenoverzicht van alle industrieterreinen en informatie over de Dordtse Kil BusinessClub en het netwerkevenement. Voor leden van de Dordtse Kil BusinessClub wordt de website ook gebruikt om in te loggen in de online community, waar zij onderling met elkaar kunnen discussiëren, nieuws en foto’s kunnen delen en met elkaar contact kunnen houden.

Bedrijfspanden te huur / te koop

Binnenkort gaat de website uitbreiden met een overzicht van bedrijfspanden die te huur en te koop staan op de Dordtse Kil industrieterreinen, Keerweer, Louterbloemen en Amstelwijck. Door deze uitbreiding biedt de website een compleet aanbod van de bedrijvigheid binnen de Dordtse Kil industrieterreinen en wordt de website nog interessanter voor ondernemers en bedrijven die zich in het gebied willen vestigen. De website zal uitsluitend als informatievoorziening dienen voor de ondernemers in het gebied en geïnteresseerden om de Dordtse Kil als vestigingsadres te kiezen. Met de uitbreiding van de website wordt er een compleet overzicht gegeven van de Dordtse Kil en de mogelijkheden die er liggen, waardoor de uitstraling van het gebied positief wordt belicht en daar hebben alle ondernemers profijt bij.

Zet uw bedrijfspand online

Heeft u een bedrijfspand, bedrijfsruimte of kavel die te huur of te koop staat in het Dordtse Kil gebied? Dan mag uw advertentie niet ontbreken op deze website. Verspreidt uw kansen om uw bedrijfspand of bedrijfsruimte onder de aandacht te brengen bij een gerichte doelgroep. De website wordt op dit moment ontwikkeld en zal zo snel mogelijk online komen, daarbij wordt de indexering van de website verbeterd en zullen de zoekfuncties in Google verhoogd worden. Op de onroerend goed pagina zal een overzicht komen van de bedrijfspanden of ruimtes door middel van foto’s, beschrijvingen en een ‘reageer’ button. Tevens zullen er zoekfuncties aanwezig zijn en zal het voor de bezoeker gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt worden. De kosten om te adverteren met uw bedrijfspand bedragen € 80,- (ex btw) per object per jaar.

Flexwerkplek of vergaderruimte verhuren?

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder flexwerkplekken. Deze ruimtes kunnen uiteraard ook aangeboden worden op de website, uw doelgroep kan direct met u contact opnemen waardoor u snel kunt handelen. De kosten om te adverteren met een flexwerkplek bedragen tevens € 80,- (ex btw) per object per jaar.

Zodra de website online gaat zal er gestart worden met een gerichte marketingcampagne in de Drechtsteden. Zorg dat uw bedrijfspand erbij staat en val op binnen uw doelgroep!

Voor meer informatie over de ontwikkelingen van de onroerend goed website, inschrijvingen of voor andere advertentie mogelijkheden kunt u contact opnemen met joyce@lipmanevents.nl 

Uitgegeven door: Dordtse Kil in Business