Terug

Dordtse Kil in Business start met BusinessClub

Dordtse Kil in Business is hét netwerkevenement voor bedrijven aan de Dordtse Kil en voor regionale bedrijven die zaken willen doen met dit Dordtse industriegebied. Om te zorgen dat deelnemers aan dit evenement in direct contact blijven met hun (potentiële) klanten, bent u vanaf 1 januari 2012 van harte welkom bij de Dordtse Kil BusinessClub. Deze BusinessClub is opgericht naar aanleiding van de netwerkevenementen, die uiteraard wel onderdeel blijven van de BusinessClub.

Met een lidmaatschap van de Dordtse Kil BusinessClub kunt u uw zakelijke netwerk zowel on- als offline beheren en bereiken. De online community biedt u de mogelijkheid uw business aan te prijzen, te accelereren of nieuwe opdrachten vanuit het netwerk te genereren. De netwerkevenementen bieden u de mogelijkheid om direct contact te hebben met uw klanten, nieuwe klanten te ontmoeten en uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen.

De Dordtse Kil BusinessClub is alleen toegankelijk voor bedrijven op de Dordtse Kil industrieterreinen en industrieterrein Amstelwijck. Bedrijven uit Dordrecht en uit de regio worden alleen toegelaten na toestemming van Lipman Events. Hierbij zal gekeken worden naar de bedrijfsactiviteiten. Daarbij zal er een maximum van 3 soortgelijke bedrijven zijn binnen de BusinessClub.

Zorg dat de Dordtse Kil in Business blijft en wordt lid! Bekijk de voordelen hier.

Meer informatie over het lidmaatschap, de vele voordelen of wilt u lid worden? Neem contact op met Lipman Events via joyce@lipmanevents.nl.

Uitgegeven door: