Terug

Grote opkomst tijdens achtste editie Dordtse Kil in Business

Op 7 februari vond de achtste editie van Dordtse Kil in Business plaats. Organisator Lipman Events meldt een grote opkomst van 65 ondernemers voor het evenement, van zowel Dordtse Kil BusinessClubleden als nieuwe deelnemende bedrijven. Deze nieuwe deelnemers zijn afkomstig uit het gebied en daarbuiten, maar waren allen aanwezig met hetzelfde doel: zaken doen en het netwerk vergroten in het Dordtse Kil gebied. Wethouder van de Burgt, verantwoordelijk voor onder andere onderwijs, sociale zaken, arbeidsmarkt en financiën in Dordrecht, was ook aanwezig op de netwerkborrel. Dit was zijn tweede bezoek aan Dordtse Kil in Business. De aanwezigen roemden de positieve en informele sfeer.

De volgende editie van het evenement staat gepland op donderdag 23 mei 2013, wederom in Chez Heeren Jansen. Kaarten zijn via deze website verkrijgbaar.

Meer informatie over het netwerkevenement en de BusinessClub is te vinden op deze website. Sinds kort is de website ook uitgebreid met een overzicht van vastgoed objecten in het gebied.

Over Lipman Events, Online Media & Marketing
Lipman is naast een evenementenbureau voor de zakelijke markt ook actief voor marketing & communicatie projecten en biedt ondersteuning op het gebied van Website en Social Media voor alle bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.lipmanevents.nl of neem contact op met Joyce Lipman via joyce@lipmanevents.nl

Uitgegeven door: Dordtse Kil in Business