Terug

MKB Dag Dordrecht: vooruitkijken met Robert Doornbos

Alle MKB ondernemers uit Dordrecht zijn van harte uitgenodigd voor de vierde MKB Dag Dordrecht op 18 november in het Postillion Hotel Dordrecht. Deze speciale dag wordt georganiseerd door de Gemeente Dordrecht, Team Dordt Onderneemt, partners Rabobank-IJsselmonde Drechtsteden, De Koning Advocaten, netwerkpartner DOV en de sponsoren Visser & Visser en To Be Found. De MKB Dag wordt georganiseerd om onze trots te tonen op alle Dordtse ondernemers. Met een inspirerend programma bedanken we alle MKB’ers voor de belangrijke bijdrage die zij aan onze stad leveren. De afgelopen twee jaar moest dit vanwege corona helaas digitaal plaatsvinden, maar dit jaar is het weer een live evenement, waardoor we met alle lokale stadsondernemers kunnen netwerken.

Het thema is ‘Ondernemen is vooruitkijken’. Een ondernemer kijkt altijd vooruit naar de volgende stap als het gaat om groei of doorontwikkeling van zijn of haar bedrijf. Maar vooruitkijken is in de huidige tijden een grote uitdaging. Veel ondernemers worstelen met het vinden van voldoende en geschikt personeel. En daar komen financiële uitdagingen, digitalisering en hoe goed in te springen op de vele maatschappelijke vraagstukken nog bij. Op de MKB Dag Dordrecht 2022 willen we daar graag dieper op ingaan. Dit gebeurt door middel van diverse workshops én Robert Doornbos als hoofdspreker. Presteren op het juiste moment, inspelen op onverwachte situaties en het nemen van risico’s; Robert Doornbos kijkt als internationaal autocoureur én ondernemer altijd vooruit naar de volgende stap.

Voor het volledige programma en meer informatie over het inschrijven verwijs ik je graag naar de website: www.mkbdagdordrecht.nl

Met vriendelijke groet,

namens wethouder Maarten Burggraaf en het team MKB Dag Dordrecht