Terug

Positieve reacties ontbijtsessie Dordtse Kil BusinessClub

Op 21 maart j.l. heeft Koedam en Koedam i.s.m. met Lipman Events en Van Dijk Installaties BV een interactieve ontbijtsessie georganiseerd voor de leden van de ‘Dordtse Kil Business Club”. Het thema van deze ochtend was: “Onderscheid!”

 Van het ontbijt, dat perfect verzorgd werd door Chez Heeren Jansen, heb ik zeer genoten. Dit laatste onder het genot van een cappuccino en een opkomende zon aan de Dordtse Kil.

Toen de olietankers op de achtergrond voorbij trokken, het zichtbaar een mooie zonnige dag begon  te worden en de ‘BusinessClub leden’ met het ontbijt klaar waren, zijn we gestart. Om maar met de deur in huis te vallen: “waarin bent U nu onderscheidend t.o.v. uw concurrent?” en de toon was gezet, in positieve zin, een hoop interactie en een inspirerende energie barste los!

In de praktijk blijkt dat het een stuk lastiger is geworden om producten en diensten op een “onderscheidende” wijze aan te bieden. Vandaag de dag hebben we te maken met een “kritische”, “vrijblijvende” en veelal ook een “twijfelende” klant. Met de aanwezige bedrijven (Bankiers, Fiscalisten, Accountants,  Installatiebedrijven, Beveiligingsbedrijven, Communicatiebedrijven, Horecaondernemer(s), HR- Consultants en vertegenwoordigers van een Advocatenkantoor) hebben wij gezamenlijk gekeken hoe wij op dit vraagstuk een positief antwoord kunnen  geven. De vele reactie(s) en positieve ervaringen van deze dag, hebben een mooie bijdrage geleverd aan het succes van deze ochtend, en uiteraard in het nader kennismaken met deze mooie ondernemingen, en dat al vanaf 07:00 uur in de ochtend…

Arno Koedam

Uitgegeven door: Arno Koedam