Terug

Recordaantal bezoekers op zevende editie Dordtse Kil in Business

Op 11 oktober jl. vond de zevende editie plaats van netwerkevenement Dordtse Kil in Business, bij Chez Heeren Jansen. Met meer dan 70 aanwezige ondernemers kan organisator Lipman Events terugkijken op een zeer geslaagd en bijzonder goed bezocht evenement. Er waren zowel veel BusinessClub-leden als nieuwe deelnemende bedrijven aanwezig. Alle partijen roemden de mogelijkheden de juiste contacten te leggen tijdens de netwerkborrel, de hoge opkomst en de goede sfeer. Joyce Lipman (Lipman Events): “De Dordtse Kil in Business-evenementen worden steeds beter bezocht en we merken dat de vraag naar onderling contact op de terreinen groeit. De behoefte om het netwerk dichterbij huis te vergroten groeit, en dat is precies waar we met ons netwerkevenement op in willen spelen." De volgende editie van het evenement staat gepland op donderdag 7 februari 2013.

Dordtse Kil BusinessClub

Ter aanvulling op de netwerkevenementen is de Dordtse Kil BusinessClub opgericht, een netwerkorganisatie die zich richt op het Dordtse Kil gebied met als doel de anonimiteit uit de Dordtse Kil industrieterreinen te halen en samenwerking tussen bedrijven te stimuleren. Het is een business-to-business netwerkorganisatie die bedrijven de mogelijkheid biedt om hun contacten en kennis te bundelen in een informele en prettige sfeer.  De leden van de BusinessClub zijn met name afkomstig uit het MKB. Mede door de BusinessClub zal het Dordtse Kil gebied, en de vele mogelijkheden en kansen die er liggen, onder de aandacht worden gebracht waar alle bedrijven profijt bij zullen hebben. Meer informatie over de voordelen van de BusinessClub 2013, de activiteiten, ledenlijst of het inschrijvingsproces is hier te verkrijgen.

Over Lipman Events, Online Media & Marketing

Lipman is naast een evenementenbureau voor de zakelijke markt ook actief voor marketing & communicatie projecten en biedt ondersteuning op het gebied van Website en Social Media voor alle bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.lipmanevents.nl of neem contact op met Joyce Lipman via joyce@lipmanevents.nl.

Uitgegeven door: Dordtse Kil in Business