Terug

Vastgoed pagina Dordtse Kil

Binnenkort gaat de website uitbreiden met een overzicht van bedrijfspanden die te huur en te koop staan op de Dordtse Kil industrieterreinen, Keerweer, Louterbloemen, Krabbepolder en Amstelwijck. Door deze uitbreiding biedt de website een compleet aanbod van de bedrijvigheid binnen de Dordtse Kil industrieterreinen en wordt de website nog interessanter voor ondernemers en bedrijven die zich in het gebied willen vestigen. De website zal uitsluitend als informatievoorziening dienen.

Zet uw vastgoed online

Heeft u een bedrijfspand, bedrijfsruimte of kavel die te huur of te koop staat in het Dordtse Kil gebied? Dan mag uw advertentie niet ontbreken op deze website. Verspreidt uw kansen om uw bedrijfspand of bedrijfsruimte onder de aandacht te brengen bij een gerichte doelgroep. De website wordt op dit moment ontwikkeld en zal zo snel mogelijk online komen. Op de vastgoed pagina zal een overzicht komen van de bedrijfspanden of ruimtes door middel van foto’s, beschrijvingen en een ‘reageer’ button. Tevens zullen er zoekfuncties aanwezig zijn en zal het voor de bezoeker gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt worden. De kosten om te adverteren met uw bedrijfspand bedragen € 80,- (ex btw) per object per jaar.

Flexwerkplek of vergaderruimte verhuren?

Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder flexwerkplekken. Deze ruimtes kunnen uiteraard ook aangeboden worden op de website, uw doelgroep kan direct met u contact opnemen waardoor u snel kunt handelen. De kosten om te adverteren met een flexwerkplek bedragen tevens € 80,- (ex btw) per object per jaar.

Voor meer informatie over de ontwikkelingen van de onroerend goed website, inschrijvingen of voor andere advertentie mogelijkheden kunt u contact opnemen met joyce@lipmanevents.nl 

Uitgegeven door: Dordtse Kil in Business