Terug

Vernieuwde website Dordtsekilinbusiness.nl online

Welkom op de vernieuwde website van Dordtse Kil in Business. Op deze website zijn vele verbeteringen te vinden ten opzichte van de oude portal. De vormgeving is rustiger en overzichtelijker en alle informatie is op één website ondergebracht. Zo vind u hier alle informatie over het netwerkevenement Dordtse Kil in Business, de Dordtse Kil BusinessClub, nieuws en een overzicht van bedrijven op de industrieterreinen Kil I, II, III, Businesspark Amstelwijck en Louterbloemen.

Adverteren

Interesse om een banner advertentie op deze website te plaatsen? Hiermee groeit uw naamsbekendheid binnen het gebied en de vele bezoekers van de website. Bekijk snel de mogelijkheden.

Staat uw bedrijf niet in het bedrijvenoverzicht maar bent u wel gevestigd op het Dordtse Kil industrieterrein? Geef uw bedrijfsgegevens door via joyce@lipmanevents.nl en we zorgen ervoor dat uw gegevens geplaatst worden.

Nieuws

Heeft u nieuws te melden over uw bedrijf of over het Dordtse Kil gebied? Geef dit door via joyce@lipmanevents.nl en wij plaatsen het nieuws op deze website.

 

Uitgegeven door: Joyce Lipman